Salgsbetingelser

Betingelser ved påmeldingskurs

Påmelding er bindende. Fakturert/ betalt kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost. Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der. Informasjon vi ber deg frivillig sende oss ved påmelding er nødvendig for at vi skal kunne kontakte deg i forkant av kurs ved for eksempel endringer, samt for å kunne fakturere deg for kursavgift. Informasjon om hvilke kurs du har deltatt på vil bli lagret i Matkurs No AS sine systemer fordi vi ønsker å kunne informere deg om andre relevante kurs.  Et av systemene er Kursguiden. Du vil få tildelt et brukernavn og passord slik at du kan få innsyn i hvilke data som ligger hos Kursguiden, og du kan også be om å bli slettet ved å henvende deg til Kursguiden.

Vi forbeholder oss retten til å endre kursdato ved sykdom eller dersom antall påmeldte ikke er tilstrekkelig.

I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no. Ved å trykke på påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.

 Lenke til vår Personvernerklæring og betingelser ved bruk

 

Betingelser for gruppebooking:

 

Antall må bekreftes tre virkedager før arrangementet. Husk også eventuelle allergier eller livssyn vi må ta hensyn til.
Minimum fakturert antall 10 deltagere.
Fakturering skjer etter faktisk forbruk
Våre betalingsbetingelser er netto 7 dager ved faktura eller kortbetaling på stedet. Vi aksepterer Vipps samt de fleste betalingskort . Ved faktura sendt på annen måte enn EHF tillegges gebyr kr 50.
Ved avbestilling senere enn 7 dager før arrangementet belastes avbestillingsgebyr på 50 % av verdien.

Ved bestilling lang tid i forveien kan det avtales 25% av netto kjøpesum som forskuddsbetaling.
I tilfelle avbestilling av hele arrangement etter 21 dager før arrangementet gjennomføringsdato refunderes ikke forskuddsbetalingen.
Dersom forskuddsbetaling ikke er avtalt faktureres avbestillingsgebyr  på 25%

loading