Thaimatkurs

Thaimat er lett, elegant, frisk og smakfull mat som bringer solen inn i våre frosne, nordiske kropper.

Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur. Thaimatkurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser. Smakssenteret pepres av inntrykk og opplevelsen varer lenge. Kontrasten til det tradisjonelle norske kjøkken kan vel knapt bli større.

Menyen tar for seg noen av de mest typiske thairettene; Vårruller, både ferske og friterte, Tom Ka Gai-suppe, Satai med kylling og peanøttsaus, And i rød currysaus og Fiskekaker, bare for å nevne noen av kursrettene.

I Østen kjenner de til flere smaker enn her i vest. Tradisjonelt har vi brukt salt som smaksforsterker. I Thailand er man flinkere til å jobbe med hele smaksopplevelsen. Man er flinke til å bruke forskjellige typer sødmer og kilder til syrlighet. Dessuten inngår smaken umami naturlig i mange av tilsetningssausene man bruker i thaimat. Begrepet umami var ukjent i Norge for få år siden, men i dag blir den innviede sekten stadig større. Stadig flere innforståtte kursgjester nikker diskrét når umami bringes på banen.

Bli med på thaimatkurset, så kan også du nikke bekreftende om noen spør om umami.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.

Hverdagskurs starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Les om våre smitteverntiltak her


Gavekortet blir tilsendt på epost.

Meld deg på Thaimatkurs kr. 1.495,-​

 


   
   


 

 

 

 
 
loading