Pizzakurs

Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. ​

Pizza er enkelt å lage, men det er lettere om du vet hvordan. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet. 

På pizzakurset jobber deltageren med deigen. Hvordan få deigen smidig, myk og smakfull?

På pizzakurset reflekteres der rundt toppingen. Hvordan få den saftig og riktig tilberedt?

På pizzakurset erfarer man tilberedning. Hvordan forskjellig ovnstemperatur lager skorpen sprø og smakfull? 

Det er forresten lov å fylle opp et glass eller to med noe italiensk.

Vi har alle rettigheter.

Vi baker pizza i vedfyrte steinovner fra http://forno.no og i vanlige ovner.

Vi ønsker å formidle budskapet om enkelhet, renhet og smaken av råvarene som brukes.

Hverdagskurs starter kl. 18 og lørdagskurs starter kl. 12.

 

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Les om våre smitteverntiltak her


Gavekortet blir tilsendt på epost.

Meld deg på Pizzakurs kr. 1 390,-

   

 

 
 
loading