Fransk brasseriekurs

Fransk matkurs

Det franske klassiske franske kjøkken. Snobbet, fornem, snørrhoven og ekstravagant? Eller jordnære delikatesser med råvarer i fokus?

Rettene i vårt franske matkurs trives best på et livlig brasserie. Gode jordnære retter som nytes i hyggelig jovialt og ujålete selskap.

På vårt franske matkurs lærer du de oppskrifter, teknikker og lure tips som skal til for å kunne starte din eget franske brasserie.

Menyen består blant annet av et utvalg småretter.

Les hors d’oeuvres.

Den erkeklassiske potetsuppen Vichyssoise.

Moules mariniere comme au restaurant d'Artagnan à Oslo 1983... der sjefen gikk i læra.

Crepe Suzette og vaniljeis er... for å si det pent... super bon.

Dessuten blir det biff eller «Entrecôte à la béarnaise». Da vil du kunne du lære hemmeligheten bak hvordan man lager en ekte béarnaise som aldri sprekker.

 

På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke til med viner utvalgt til måltidet, hvor dere får oppleve herlige kombinasjoner med litt vinkunnskap.

Du får personlig oppfølging og veiledning underveis i kurset.

Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.

Vi har alle rettigheter.

Ta med gode sko. Dette er et praktisk kurs. Deltagerne jobber selv. Kursholder deler erfaringer og viser teknikker.

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.

Hverdagskurs starter kl. 18 og lørdagskurs starter kl. 12.

Vår ankomstbar åpner en time før.

 

Påmelding her:

 

 

 

 

 

Kurs hos deg

Matkurs- Online

Hva med et skreddersydd interaktivt matkurs, på nett? 

 Matkurs han holde kurs hos deg
Tenk deg å samle dine venner til et annerledes middagsselskap. Hva med å samles på kjøkkenet hvor dere lager god mat sammen,
samtidig som dere får lærerik opplevelse? God mat blir det også. 

Opplegget vil starte med at kurskokken gir dere et teorikurs om menyen og oppskriftene menyen består av. 
Når deltagerne er klare vil oppgavene fordeles. Maten lages på ditt kjøkken og vi tilpasser menyen etter forholdene. 
Vi kan eventuelt ta med oss litt ekstra utstyr.  

Arbeidsfordelingen gjøres slik at verten ikke trenger å bekymre seg for at rettene blir klare. Det er kurskokkens ansvar. Vertens ansvar er å hygge seg med gjestene. 

Vi forbereder det hele sammen med deg og tilpasser etter deres kjøkken og ambisjoner. Ikke noe problem med en fire retters selskapsmeny eller en tapasopplevelse med cirka tyve retter. 

Vi kan også leie ut kokk til selskapet ditt, dersom du ønsker et fantastisk måltid, men ikke ønsker å briljere med egne kokkeferdigheter.

Ønsker du å invitere dine gjester på et matkurs i ditt eget kjøkken, eller leie oss til å grille eller vi kan bake herlig italiensk pizza i hageselskapet  ? 

Les mer om dette her ->

Ta kontakt for et tilbud  matkurs@matkurs.no

loading
loading