Italiensk matkurs

Det italienske kjøkken er ujålete, usnobbete, upretensiøst, enkelt og velsmakende.

Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia. Det vil jo ødelegge smaken helt. Her snakker vi kultur.

 

Det italienske begrepet antipasti handler om et utvalg av mat (en enhet kalles antipasto) satt sammen til en anretting med anipasti.   Til tross for at man tenker på antipasti som en forrett foran hovedretten. Er det også mulig å spise dette som en hel hovedrett. Enkle småretter, raske å tilberede.


Kursmenyen inneholder blant annet: Aubergine med mozzarella, risotto med sopp, petto di Pollo eller kyllingrullade fylt med skinke og Mascarpone og hjemmelaget pasta. Det lages salat på blomstergrønnsaker, det lages et utvalg med forskjellige typer med pesto og det lages «Gratin di frutti di bosco allo zabaione».

Lær mer om maten fra vår europeiske matkulturs vugge. Meld deg på det italienske matkurset.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Kurset starter på mandager kl 18.00 og på lørdager kl 12:00 .

Meld deg på hobbykurs kr. 1 295,-
Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. 
Faktura med 10 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.
Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.
I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.

 

 

loading