Italiensk matkurs

Det italienske kjøkken er ujålete, usnobbete, upretensiøst, enkelt og velsmakende.

Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia. Det vil jo ødelegge smaken helt. Her snakker vi kultur.

Det italienske begrepet antipasti handler om et utvalg av mat (en enhet kalles antipasto) satt sammen til en anretning med anipasti.   Til tross for at man tenker på antipasti som en forrett foran hovedretten. Er det også mulig å spise dette som en hel hovedrett. Enkle småretter, raske å tilberede.

Kursmenyen inneholder blant annet: Aubergine med mozzarella, risotto med sopp, petto di Pollo eller kyllingrulade fylt med skinke og Mascarpone og hjemmelaget pasta. Det lages salat på blomstergrønnsaker, det lages et utvalg med forskjellige typer med pesto og det lages «Gratin di frutti di bosco allo zabaione».

Lær mer om maten fra vår europeiske matkulturs vugge. Meld deg på det italienske matkurset.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.

Vi har alle rettigheter.

Hverdagskurs starter kl. 18 og lørdagskurs starter kl. 12.

 

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Les om våre smitteverntiltak her


Gavekortet blir tilsendt på epost.

Meld deg på Italiensk matkurs kr. 1 495,-

   
   

 

 

 

 

 
 
loading