Et matkurs er engasjerende. Alle har et forhold til mat.

Å teambuilde gjennom et matkurs er effektivt fordi medarbeiderne involverer alle sanser. De tar på maten. Deltagerne lukter, prater om og smaker på maten. Deltagerne løser oppgaver. Råvarene, fra hel fisk med skinn og bein til ferdig rett, lekkert anrettet på ens egen tallerken. Sanseinntrykkene er felles, de handler om den samme lystbetonte opplevelsen. Vi kan ta imot små og store grupper. Vi tilpasser arrangementet etter deres behov og ønsker. Ved ankomst vil dere bli servert noe i et glass og noe å tygge på.

Kurset starter med et kort foredrag om hvordan man lager middag til mange. Hvordan er mangjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress?           Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med enkle metoder.
Deltagerne deles opp i lag og tilbereder maten sammen på hver sin kjøkkenstasjon. Rutinerte kurskokker tegner og forteller. Hvordan få en brukbar saus til å smake fantastisk?

Bli med når smakens fysiologi avsløres. Ti minutter med smakeskje og kokkens smakpalett over en sausekjele slår alltid an.
Skulle det knipe hjelper kurskokkene til. De kan utføre raske redningsaksjoner om behovet oppstår.
Når maten er klar har vi dekket opp til et festmåltid som gjerne nytes med en drikkemeny etter deres ønske.
Vi har alle rettigheter.

Minste antall for grupper er 10 deltagere. Dere må gjerne være færre, men vi er nødt til å ta betalt for ti. For mindre grupper er det fullt mulig å melde seg på et av våre påmeldingskurs.

 

Skal du arrangere utdrikningslag?  Klikke her ->

loading
loading