Matkurs for grupper

Matkurs med 4 retters selskapsmeny eller et uformelt delemåltid
Vi kan ta i mot små og store grupper. Vi tilpasser arrangementet etter deres behov og ønsker. Ved ankomst vil dere bli servert noe i et  glass og noe å tygge på.
Kurset starter med et kort foredrag om hvordan man lager middag til mange. Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress. Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med  enkle metoder.
Deltagerne  deles opp i lag og lager maten  sammen på hver sin kjøkkenstasjon . Rutinerte kurskokker tegner og forteller. Hvordan få en brukbar saus til å smake fantastisk?

Bli med når smakens fysiologi avsløres. Ti minutter med smakeskje og kokkens smakpalett over en sausekjele slår alltid an.
Skulle det knipe hjelper kurskokkene til. De kan utføre raske redningsaksjoner om behovet oppstår.
Når maten er klar har vi dekket opp til et festmåltid som gjerne nytes med en drikkemeny etter deres ønske.
Vi har alle rettigheter.

Minste antall for grupper er 10 deltagere.

Dere må gjerne være færre, men vi er nødt til å ta betalt for ti.
For mindre grupper er det fullt mulig å melde seg på et av våre påmeldingskurs.

Prøv vår gode Vintermeny

Bruschetta med speilet vaktelegg
grønne erter og marinerte tomatrutere

***
Ovnsbakt torsk ( Skrei ved tilgang)
Jordskokkpuré, skinkesprøtt og rødvinsaus. 

***
Rosastekt kalvefilet
servert med salviesaus, rødbetekokt rødløk og sautepoteter
***
Hvit sjokolademousse på jordbær og appelsinsalat
Toppet med mørk sjokoladehipster

En full oversikt over våre selskapsmenyer finner du her

Dersom dere ønsker et uformelt delemåltid kan vi anbefale tapas, thaimat eller indisk.
Vårt vegetarkurs er også svært populært. hvor man samles rundt bordet til 15 retter.

Om dere er redd for søl på finstasen kan vi holde vårt  vin og mat-kurs.
Dette er et smakskurs som ikke innebærer kjøkkentjeneste for deltagerne.
​Her får man servert 7 retter og 7 viner hvor kunnskap om og valget av vin til mat står i sentrum og dere blir geleidet inn i vinens verden av en av våre sommelierer i samarbeid med en av våre dyktige kokker.
Hos oss blir det uansett det arrangementet  alle vil huske og mimre om.
 

loading
loading