Matkurs for grupper

Matkurs med 4 retters selskapsmeny eller et uformelt delemåltid
Vi kan ta i mot små og store grupper. Vi tilpasser arrangementet etter deres behov og ønsker. Ved ankomst vil dere bli servert noe i et  glass og noe å tygge på.
Kurset starter med et kort foredrag om hvordan man lager middag til mange. Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress. Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med  enkle metoder.
Deltagerne  deles opp i lag og lager maten  sammen på hver sin kjøkkenstasjon . Rutinerte kurskokker tegner og forteller. Hvordan få en brukbar saus til å smake fantastisk?

Bli med når smakens fysiologi avsløres. Ti minutter med smakeskje og kokkens smakpalett over en sausekjele slår alltid an.
Skulle det knipe hjelper kurskokkene til. De kan utføre raske redningsaksjoner om behovet oppstår.
Når maten er klar har vi dekket opp til et festmåltid som gjerne nytes med en drikkemeny etter deres ønske.
Vi har alle rettigheter.

Minste antall for grupper er 10 deltagere.

Dere må gjerne være færre, men vi er nødt til å ta betalt for ti.
For mindre grupper er det fullt mulig å melde seg på et av våre påmeldingskurs.

Skal du holde utdrikningslag bør du klikke her ->

En full oversikt over våre selskapsmenyer finner du her ->

 

 
Og våre uformellle delemåltid  her->

 


Mat og drikkeopplevelse uten kjøkkentjeneste  

Vin og mat i kombinasjon

Dette er et smakskurs som ikke innebærer kjøkkentjeneste for deltagerne.
​Her får man servert 7 retter og 7 viner hvor kunnskap om og valget av vin til mat står i sentrum og dere blir geleidet inn i vinens verden av en av våre sommelierer i samarbeid med en av våre dyktige kokker.

Øl og mat i kombinasjon

En lærerik og smakfull helaftenopplevelse.

loading
loading