Matlagingskurs - Bakekurs - Vinkurs

Har du lyst til å lære om thaimat, sushi, indisk, italiensk, selskapsmat, hverdagsmat, tapas, fisk og skalldyr, grilling, vin eller baking?

Lyst til å lære om matlaging?

Kurs for hobbykokker og hverdagskokker

Gjennom et matkurs hos oss, vil du kunne utvide ditt matlagningsrepertoar. Hverdagsmat, thaimat, sushi, indisk, italiensk, tapas, fisk og skalldyr, grillkurs, vegetar eller surdeigskurs.

Kursene er ambisiøse, men overkommelige. De er nyttig til hverdagsmiddagene og de er nyttige for de festlige anledninger.

Du kan melde deg på alene, med kjæresten, familien eller en vennegjeng. 
De fleste av våre kurs varer i overkant av 4 timer. Vi serverer en matbit i starten av kurset, slik at du har noe å jobbe med i magen før du begyner å lage mat.


Vår ankomstbar åpner en time før før kurset. Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet. Vi har alle rettigheter

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet. 

Kursene holdes i våre lokaler i Stockholmgata 8, på hjørnet av Malmøgata og Stockholmgata.  

For our English speaking friends, we do not have any courses that is conducted entirely in English, but all our chefs are happy to answere questions in English. Please, use message field in the sign-up form if you have this need.

 

loading