Fisk- og skalldyrkurs

Tilberedning av fisk er en vanskelig kunst. Men om du vet hvordan, blir tilberedningen enkel. 

Vår påstand er at alle liker fisk. Selv de som ikke liker fisk, liker riktig tilberedt fisk. 

Et fiskestykke kan være perfekt, smakfull og saftig tilberedt. Utfordringen er at sekunder senere kan den oppleves som tørr, tist og vanskelig å svelge.

På kurset har vi fokus på fiskemiddagen i hverdagene. Men kan du lage god fisk til hverdagsmiddager, kan du også briljere med fisk til en festmiddag eller to.

 
Kurset tar for seg: Viktigheten av riktig temperaturer ved tilberedning av fisk. Demo på filetering av rund og flat fisk. Grunnleggende tilberedningsmetoder for fisk og skalldyr. I tillegg koker deltagerne kraft, til suppe og saus, som selvfølgelig også lages... uten pulver fra pose...

Dessuten avsløres et par smarte kokketriks. 

Deltagerne får jobbe med sjøkreps, blåskjell, torsk, kveite og laks. Ikke minst tar vi tak i hverdagsfiskemiddagen laget på fryst fisk.  

Det blir laget en hel del mat, så det vil spises en hel del fiskemat.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter. Kurset strter kl 18 på hverdagene og kl 12 på lørdagene.

Vi tilrettelegger for matallergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.

 

Lørdagskurs starter kl 12.


Gavekortet blir tilsendt på epost.

Meld deg på Fisk og skalldyrkurs kr. 1 495,- -

 


 

 
 
loading