Surdeigskurs

Hva skjer i en surdeig? Hvordan holde du liv i surdeigstarteren?

Surdeigskurset på matkurs.no holdes av Ida Albertsen. Ida er en surdeigentusiast som lever for surdeigsbakst og har dyp forståelse for surdeigens liv.

Surdeigskurset Ida holder med matkurs.no, er et såpas dyptpløyende grunnkurs at det vil gi deltagerne et godt grunnlag for å videreutvikle ferdighetene hjemme.   

Kurset passer for den som ønsker å bake surdeig til familien.

Kurset passer for kokken som ønsker å videreutvikle brødkurven på restaurantgjestens bord.

Kurset passer for den som synes det er synd å kaste overskudd av surdeigstarter hver uke du ikke får bakt. Tips om bruk og bruk, gjennomgås og praktiseres i kurset.

Kurset passer for den som liker søt surdeigsbakst.

Kurset er praktisk, teoretisk, erfaringer deles, og deigene beføles.

Alle deltagerne får med seg et surdeigsstartsett, med hevekurv, surdeigsstarter og poser med nybakte surdeigsbrød og annet godt.

Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi dykker ned i mysteriene rundt surdeigens liv og virke.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.

Vi har alle rettigheter.

Ta med gode sko, smil og nysgjerrighet. Resten ordner matkurs.no.

Kursene som gjennomføres på hverdagene starter kl. 17

Lørdagene starter kurset kl. 12.

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Les om våre smitteverntiltak her

 Gavekortet blir tilsendt på epost.

 

Meld på Surdeigskurs Kr 1595,-

   
   

 

 

 

 

Bakekurs

På dette kurset vil vi dele noen hemmeligheter og teknikker som gir deg grunnlaget for å kunne bake velsmakende sunn og usunn bakst.

Dette kurset er et 4 1/2 timers grunnleggende bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst.

Kurset passer for den som ønsker å bake gode brød til familien eller kokken som ønsker å utvide sine bakeferdigheter for å gi gjestene gode munnopplevelser fra brødkurven til desserten.

Kurset har fokus på hva som skjer i en deig. Hvilke grep kan du ta for å løfte det ferdige resultatet fra gjærduftende smakløse boller til luftige aromatiske rundstykker.

Kurset tar for seg glutenarbeid, behandling av gjær, bruk av bakepulver, hvordan man lager luftige usyret brød som chapati (brød uten hevemiddel) .

Lurer du på hva du skal passe på ved elting av deigen?  Hvorfor slå ned deigen når den heves? Hvorfor så lite gjær? Hvilken temperatur skal brød bakes på? Når er brødet ferdig bakt? Hvorfor skal du bake brød selv?

Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi hiver oss i gang med eltinga.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.

Vi har alle rettigheter.

Dette er et praktisk kurs. Deltagerne jobber selv og blir kjent med deigene underveis. Kursholder deler erfaringer og viser teknikker.

Alle får med seg god del herlige bakverk med seg hjem samt et oppskriftshefte for videreutvikling av egne bakeferdigheter.

Du får låne forstykke hos oss, ta med gode sko

Hverdagskurs starter kl 17 og lørdagskurs starter kl 12.

 

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet. Dette kurset passer ikke for deg med glutenallergi.
Les om våre smitteverntiltak her

 


Gavekortet blir tilsendt på epost.

Meld deg på Bakekurs  Kr 1390,-

   
   

 

 

 

 

 
 
loading