Surdeigskurs

Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst gjennom blant annet Instagramprofilen Surdeigshimmelriket.

 

 

Dette er 4 1/2 -timers grunnkurs i baking med surdeig for den som er over middels glad i velsmakende surdeigsbakst.

Kurset passer både for den som ønsker å tilby surdeigsbakst til familien, og kokken som ønsker å gi gjestene en magisk opplevelse fra brødkurven kommer på bordet.

Vi gjennomgår hva som skjer i en surdeig, og hva du bør kjenne til for å få holde liv i surdeigstarteren.

Ved dette kurset får du også en innføring i søt surdeigsbakst, om bruk av overskudd av surdeigstarter og om surdeigsbakst generelt.

Dette er et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en surdeig  og en hevekurv hjem, samt en god del herlige bakverk.

Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi dykker ned i mysteriene rundt surdeigens liv og virke.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.

Ta med gode sko, forstykke får du låne hos oss

Lørdagskurs starter kl 12 og hverdagskurs starter kl 17

 Gavekortet blir tilsendt på epost.

 

Meld på Surdeigskurs Kr 1500,-

   
   

 

 

 

 

Bakekurs

Baker og kokk Tore Belgum har bred erfaring fra kjente restauranter i  Spania og Norge

og har skrevet flere kokebøker deriblant  " Sjekk de Brøa!"  [ kan bestilles her]og  "Sukkerbaker'n".

På dette kurset vil Tore dele noen hemmeligheter og teknikker som gir deg grunnlaget for å kunne bake velsmakende  sunn og usunn bakst.

Dette kurset er et 4 1/2 timers grunnleggende bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst.
Kurset passer for den som ønsker å bake gode brød til familien eller kokken som ønsker å utvide sine bakeferdigheter for å gi gjestene gode munnopplevelse
r fra brødkurven til desserten.

Kurset har fokus på hva som skjer i en deig. Hvilke grep kan du ta for å løfte det ferdige resultatet fra gjærduftende smakløse boller til luftige aromatiske rundstykker.

Kurset tar for seg glutenarbeid, behandling av gjær, bruk av bakepulver, hvordan man lager luftige usyret brød som chapati (brød uten hevemiddel) .

Lurer du på hva du skal passe på ved elting av deigen?  Hvorfor slå ned deigen når den heves? Hvorfor så lite gjær? Hvilken temperatur skal brød bakes på? Når er brødet ferdig bakt? Hvorfor skal du bake brød selv?

Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi hiver oss i gang med eltinga.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.

Vi har alle rettigheter.

Dette er et praktisk kurs. Deltagerne jobber selv og blir kjent med deigene underveis. Kursholder deler erfaringer og viser teknikker.

Alle får med seg god del herlige bakverk med seg hjem samt et oppskriftshefte for videreutvikling av egne bakeferdigheter.

 Du får låne forstykke hos oss, ta med gode sko.

 Hverdagskurs starter klokken 17 og lørdagskurs starter kl 12 og hverdagskurs starter kl 17.


Gavekortet blir tilsendt på epost.

Meld deg på Bakekurs  Kr 1390,-

   
   

 

 

 

 

 
 
loading