Bakekurs

Dette er 5 1/2 -timers bakekurs på en dag for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. 

Passer både for husfar som ønsker å bake ærlig brød til barna, og kokken som ønsker å gi gjestene en magisk opplevelse fra brødkurven kommer på bordet.

Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre. Og ikke minst, hvorfor man skal ligge unna "kjøpabrød":) Surdeigsbrød, lyse brød, grove brød, sunne brød, usunne brød, hvetedeig og croissant. Elting og heving, med kjempelite gjær eller surdeig.
Et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en bakeklar surdeig hjem, samt en god del herlige bakverk:)

Kurset går over en dag, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr. 
Vi kommer også til å få bakt litt i vedfyrt steinovn Fra Forno .

Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi hiver oss igang med eltinga. 

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
 
Ta med gode sko.

Lørdagskurs starter kl 12:00, og hverdagskurs starter kl 17:00

Meld på hobbykurs
Pris:  Kr 1550,-pr.pers/Småbarnsforeldre  Kr 1350,- pr pers

Redusert pris til småbarnsforeldre, fordi vi ønsker at kommende generasjoner skal vokse opp med duften av nybakt i huset :-)
Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. 
Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.
Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.
I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.

 

loading