Kurset for den som "fikk" en tenåring som sluttet å spise kjøtt... eller kanskje du bare vil utvide mathorisonten?

Vegetarmat... nivå en, to, tre...

Ambisjoner om mer næringsrike måltider med mindre kjøtt, fisk eller kylling?

Kanskje du ikke planlegger å bli 100 % vegetarianer eller veganer.  

Kanskje du bare ønsker å spise mer mat fra grønnsakshylla? Er du usikker på hvor du skal begynne for å komme i gang? Kanskje du har prøvd deg på vegetarpølse, vegetarburger eller vegetarkyllingkjøtt.

Dyrt? Kanskje ikke så godt? Og kan man egentlig redde klima med vegetarpølser?

På dette kurset vil vi lage gode, smakfulle og næringsrike retter uten kjøtt - fisk - eller kyllinglook-alike. Noen av rettene inneholder egg eller meieriprodukter, men vi tipser om hvordan dette kan vi omgås i kurset.

Hva lærer du?

• Vi gjennomgår proteiner, vitaminer, fettsyrer etc. Kurset tar for seg de enkleste grep du kan ta for å spise hva kroppens trenger. Komplisert er det ikke, men litt bevist må man være.   

• På kurset kan du lære om hvordan du varierer vegetarrettene

• Kanskje du får forsøkt deg på noen nye tilberedningsteknikker for grønnsaker

Vi legger dette opp en tapasbuffet slik at man får muligheten til å øke matrepertoaret med cirka 15-20 nye vegetarretter, uten bruk av vegetarburger, vegetarpølser eller vegetarbiff eller andre «look-alikes». Billigere er det også…

Du får personlig oppfølging og veiledning underveis i kurset.

Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.

Vi har alle rettigheter.

Hverdagskurs starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.

Vår ankomstbar åpner en time før.

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.

 

 

Meld deg på Vegetarmatkurs kr. 1495,-

 

 
 

 

 

 
 
loading