Dyptpløyende grunnkurs om surdeig

Surdeigskurs

Hva skjer i en surdeig? Hvordan holde du liv i surdeigstarteren?

Surdeigskurset på matkurs.no holdes av Ida Albertsen. Ida er en surdeigentusiast som lever for surdeigsbakst og har dyp forståelse for surdeigens liv.

Surdeigskurset Ida holder med matkurs.no, er et såpas dyptpløyende grunnkurs at det vil gi deltagerne et godt grunnlag for å videreutvikle ferdighetene hjemme.   

Kurset passer for den som ønsker å bake surdeig til familien.

Kurset passer for kokken som ønsker å videreutvikle brødkurven på restaurantgjestens bord.

Kurset passer for den som synes det er synd å kaste overskudd av surdeigstarter hver uke du ikke får bakt. Tips om bruk og bruk, gjennomgås og praktiseres i kurset.

Kurset passer for den som liker søt surdeigsbakst.

Kurset er praktisk, teoretisk, erfaringer deles, og deigene beføles.

Alle deltagerne får med seg et surdeigsstartsett, med hevekurv, surdeigsstarter og poser med nybakte surdeigsbrød og annet godt.

Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi dykker ned i mysteriene rundt surdeigens liv og virke.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.

Vi har alle rettigheter.

Ta med gode sko, smil og nysgjerrighet. Resten ordner matkurs.no.

Kursene som gjennomføres på hverdagene starter kl. 17

Lørdagene starter kurset kl. 12.

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Les om våre smitteverntiltak her

 Gavekortet blir tilsendt på epost.

 

Meld på Surdeigskurs Kr 1595,-

   
   

 

 

 

 

loading