Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst gjennom blant annet Instagramprofilen Surdeigshimmelriket.

 

 

Dette er 4 1/2 -timers grunnkurs i baking med surdeig for den som er over middels glad i velsmakende surdeigsbakst.

Kurset passer både for den som ønsker å tilby surdeigsbakst til familien, og kokken som ønsker å gi gjestene en magisk opplevelse fra brødkurven kommer på bordet.

Vi gjennomgår hva som skjer i en surdeig, og hva du bør kjenne til for å få holde liv i surdeigstarteren.

Ved dette kurset får du også en innføring i søt surdeigsbakst, om bruk av overskudd av surdeigstarter og om surdeigsbakst generelt.

Dette er et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en surdeig  og en hevekurv hjem, samt en god del herlige bakverk.

Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi dykker ned i mysteriene rundt surdeigens liv og virke.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.

Ta med gode sko, forstykke får du låne hos oss

Lørdagskurs starter kl 12 og hverdagskurs starter kl 18

Meld på Surdeigskurs Kr 1500,-