Somalia har historisk omfattende handelstradisjoner. Det somaliske kjøkken er derfor en spennende blanding av somaliske, etiopiske, indiske, arabiske, persiske og italienske mattradisjoner.

På dette kurset vil du få nye smaksopplevelser av eksotiske krydderier og veiledning fra stolte somaliske damer .

 

Injera som er et viktig sentralt element i somaliske måltid må vi selvsagt lage og vi lager tradisjonelle retter som soor, sugar og sambosa , samt en herlig fiskerett og selvfølgelig borsokor, en søt smaksbombe til dessert.

Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.

Dette kurset er et samarbeid med Sidra Catering.

Sidra Catering er en oppstartsbedrift organisert av Aljana som arbeider for at flere kvinner med minoritetsbakgrunn skal lykkes i arbeidslivet.

 Lørdagskurs starter kl 12

 

Meld deg på Somalisk Matkurs kr 1390,-

 

Les om våre smitteverntiltak her.