Festmatkurs

Hvordan er man gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress.

 

 

Kurset starter med et foredrag om hvordan man lager festmiddag til mange. Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med enkle metoder før vi går på kjøkkenet hvor deltagerne lager en 4 retters festmeny av sesongens råvarer sammen med våre rutinerte kurskokker til

Hvordan få en brukbar saus til å smake fantastisk?

Bli med når smakens fysiologi avsløres. Ti minutter med smakeskje og kokkens smakpalett over en sausekjele gir mange AHA- opplevelser.

Når maten er klar har vi dekket opp til et festmåltid som gjerne nytes med en drikkemeny som presenteres av en av våre sommelierer.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.

Høstmenyen  består av herlige retter, med blant annet sjøkreps, kamskjell, lammecarrè, friske bær i bakverk og hjemmelaget iskrem.. og novembermenyen  blir en kreativ variasjon over  juleretter.

På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke til kr 495,- med viner utvalgt til måltidet, hvor dere  får oppleve herlige kombinasjoner med litt vinkunnskap fra en av våre vinkelnere..

Dette kan bestilles og forhåndsbetales i sammenheng med påmeldingen.
Vi har alle rettigheter.
Kurset starter klokken 18:00

Meld deg på Sesongens 4 retters festmatkurs kr. 1 495,-

 

 

 

<