Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. ​

Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages.

Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet. 
På pizzakurset jobber deltageren med deigen. Hvordan få deigen smidig, myk og smakfull?
På pizzakurset jobber deltagerne med sausen. Hvordan få frem syren, sødmen og umami?
På pizzakurset reflekteres der rundt toppingen. Hvordan få den saftig og riktig tilberedt?
På pizzakurset erfarer man tilberedning. Hvordan forskjellig ovnstemperatur lager skorpen sprø og smakfull? 

Det er forresten lov å fylle opp et glass eller to med noe italiensk.  
Vi baker pizza i vedfyrte steinovner fra  http://forno.no  og i vanlige ovner.
Vi ønsker å formidle budskapet om enkelhet, renhet og smaken av råvarene som brukes. 

Lørdagskurs starter kl 12:00, og hverdagskurs starter kl 18:00
Meld deg på Pizzakurs kr. 1 350,-

Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. 
Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.
Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.
I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.