Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. ​

Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages.

Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet. 
På pizzakurset jobber deltageren med deigen. Hvordan få deigen smidig, myk og smakfull?
På pizzakurset jobber deltagerne med sausen. Hvordan få frem syren, sødmen og umami?
På pizzakurset reflekteres der rundt toppingen. Hvordan få den saftig og riktig tilberedt?
På pizzakurset erfarer man tilberedning. Hvordan forskjellig ovnstemperatur lager skorpen sprø og smakfull? 

Det er forresten lov å fylle opp et glass eller to med noe italiensk.

Vi har alle rettigheter.

Vi baker pizza i vedfyrte steinovner fra  http://forno.no  og i vanlige ovner.
Vi ønsker å formidle budskapet om enkelhet, renhet og smaken av råvarene som brukes.

Hverdagskurs  starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Les om våre smitteverntiltak her


Gavekortet blir tilsendt på epost.

Meld deg på Pizzakurs kr. 1 250,-