Det aller beste Daniela Linarello fra Piemonte  vet, er å lage den “gamle tradisjonelle” italienske husmannskosten som hun respekterer og elsker.
Hun elsker også å formidle den rene klassiske italienske matkulturen og vil dele sine kunnskaper med deg.
Pasta er mer enn spaghetti og ravioli
I Italia finnes det minst 100 ulike pastatyper. Hver pasta har sitt eget formål  og sin egen saus. Andre kombinasjoner av pasta og saus slik som vi ofte mikser er rett og slett ikke tillatt.
På dette kurset vil du kunne prøve deg på  flere ulike typer pasta med og uten fyll med flere ulike farger laget fra grunnen av.
Vi lager Ravioli, Tortellini, Tagliatelle, Quadrucci og mange flere varianter.
Det starter med en teoretisk innledning. Deretter deles opp det i arbeidslag hvor det er praktisk matlaging på kjøkkenet sammen med laget på en arbeidsstasjon.

Vi avslutter med et måltid hvor deltagerne kan nyte det de har laget.
Det er anledning til å kjøpe seg noe å drikke , gjerne italiensk, ved ankomst, under kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.

Hverdagskurs  starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.

Les om våre smitteverntiltak her

Dette kurset kan ikke tilrettelegges glutenfritt.

 

Meld deg på pastakurs kr. 1390,-