Online italiensk matkurs

Det italienske kjøkken er ujålete, usnobbete, upretensiøst, enkelt og velsmakende.

Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Her snakker vi selvsikker matkultur.

Under kurset lager vi Pollo ai funghi, Caponata og en herlig «dolce» dessert, Gratin di fruti di bosco allo zabaione. Dessuten avsløres den enkleste (og litt hemmelige) metoden for å lage god risotto uten stress. Samt at vi setter en enkel pastadeig som vi lager helt fersk spagetti på.

Som ved alle våre matkurs er det det fokus på matlagningsprinsippene og vi er ikke fanatisk opptatt selve oppskriftene. Det er lurt å gjøre noen forberedelser før kurset. Matkurs.no sender ut innkjøpslister, oppskrifter forslag til forberedelser til alle deltagerne i god tid før kursets gjennomføring.

Overrask din bedre halvdel, foreldre eller vennegjengen.

Samle dere på kjøkkenet, ta tak i forkleet - og kanskje et glass vin - og gjør dere klar til å lage mat, italiensk stil! Buon appetito!

 

Våre Online matkurs starter kl 18 og har en varighet på 90-120 minutter.

Du bør sette av minst en time til forberedelser før kurset. Oppskriftene vi bruker vil være for fire personer. Kursavgiften gjelder oppkobling til kurset med en skjerm/bruker. Det er alltid hyggelig å gjøre dette sammen med noen, så inviter gjerne familien eller venner til en hyggelig kveld sammen på kjøkkenet.

I forkant av kurset får du tilsendt gode instruksjoner til forberedelser samt råvareliste. Råvarekostnaden vil ligge mellom 50-100 kr pr person.

Du kan bestille gavekort og få tilsendt på epost sammen med faktura

Meld deg på Online Italiensk Matkurs kr 450-

 

loading