Online Pizzakurs

Selv om god pizza er enkelt å lage. Er det noen smarte triks du kan bruke slik at pizzaen smaker mer digg.

Det er ikke komplisert, men forstår du prosessene, blir resultatet bedre.

På pizzakurset jobber deltageren med deigen. Hvordan få deigen smidig, myk og smakfull?

På pizzakurset jobber deltagerne med sausen. Hvordan få frem syren, sødmen og umami?

På pizzakurset reflekteres der rundt toppingen. Hvordan få den saftig og riktig tilberedt?

På pizzakurset erfarer deltagerne tilberedning. Hvilke knep du kan gjøre i komfyren for å lage skorpen sprø og smakfull.

Leter du etter en hyggelig sammenkomst med noen du bryr deg om? Da er et digitalt pizzakurs praktisk talt perfekt på alle måter. Pizza er perfekt om du vil samle vennegjengen, familien eller bare kjæresten. 

Finne frem de indre kokkene i dere, og lage pizza fra bunnen av, sammen! Så hva venter du på? Inviter noen du er glad i på et live streamet pizzabakingskurs rett fra ditt eget kjøkken!

Som ved alle våre matkurs er det det fokus på matlagningsprinsippene. Det er lurt å gjøre noen forberedelser før kurset.

Våre Online matkurs starter kl 18 og har en varighet på 90-120 minutter.

Du bør sette av minst en time til forberedelser før kurset. Oppskriftene vi bruker vil være for fire personer. Kursavgiften gjelder oppkobling til kurset med en skjerm/bruker. Det er alltid hyggelig å gjøre dette sammen med noen, så inviter gjerne familien til en hyggelig kveld sammen på kjøkkenet.

I forkant av kurset får du tilsendt gode instruksjoner til forberedelser samt råvareliste. Råvarekostnaden vil ligge mellom 50-100 kr pr person.

 

    Du kan bestille gavekort og få tilsendt på epost sammen med faktura.

Meld deg på  online pizzakurs kr 450,-

 

 

 

<

loading