Det libanesiske kjøkken er i tillegg til å være det viktigste i midtøsten påvirket kulinarisk fra alle himmelretninger.

Middagsbordet er en lang sjenerøs fest full av fargerike meze som kan sammenlignes med tapas.
Retter som gjerne toppes med olivenolje, nøtter, og herlige friske urter.
​De mest kjente rettene i en meze, som Tabboule og Hummus er bare toppen av isfjellet i midtøstens rikholdige kjøkken.

Du får en innføring i bruk av eksotiske ingredienser som sesampasta, rosevann og appelsinblomstvann.

På dette kurset lager vi et bredt utvalg av retter med grønnsaker, kjøtt og fisk som Kibbeh, Kafta, Sammakeh Harra og Fatteh og vi lager krydrede berbiske pølser, Merguez.

Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid. 
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.

Lørdagskurs starter kl 12:00, og hverdagskurs starter kl 18:00

Meld deg på Mezekurs kr. 1.350,-​