Meze er urgammel mattradisjon.

Meze - Mat fra Levanten... og bortover...

I oldtidens Persia ble det populært å servere mange små matbiter til festlige anledninger. Måltider med mange småsmaker er en god ide og gode idéer sprer seg langt. Nå finner vi matkulturer både i Tyrkia, i Levanten og i Nord-Afrika med røtter i Persia. Vi tenker først og fremst igjen matkulturen med begrepet Meze. Konseptet dukker også opp som tapas i Spania. «Etterkommerne» er mange med gode lokale variasjoner.

Et festbord dekket med meze, bugner av fargerike munnfuller man bør bruke tid på å nyte.

Hos matkurs.no har vi «rekruttert» typiske mezeretter fra Levanten og Nord-Afrika. Et bredt utvalg av med grønnsaker, bulgur, grillet fisk, hjemmelagde lammepølser, raust forbruk av urter samt søtsaker til dessert.

Vi tilbereder først alle rettene og avslutter som vanlig med det gode måltidet. 

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.

Vi har alle rettigheter.

Ta med gode sko, varme smil og nysgjerrighet. Resten ordner matkurs.no.

Kursene som gjennomføres på hverdagene starter kl. 18

Lørdagene starter kurset kl. 12.

 

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Les om våre smitteverntiltak her

 

Meld deg på Mezekurs kr. 1.495,-​

 

loading