Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs?

Dette kurset gir deltagerne en grunnleggende innføring i smart matlaging. Kurset er praktisk og gir raske smakfulle og sunne måltider av det du kjøper i butikken på hjørnet.
  
Vi tar utgangspunkt i det du finner i posen etter en rask handletur etter jobben.  Vi ønsker at du tar i bruk det du har opplevd på kurset og at middagsplanen skal falle enkelt på plass i hverdagen. Kurset tar også for seg kjøttfrie middager og hvordan man "pimper opp" en posesuppe.  

Vil du lærer å friske opp vanlige matretter til elegant festmat. Kanskje du inspireres så sterkt av våre smarte kokketriks så du forsøker deg på eksklusiv festmat til lørdagens vennemiddag. Kurset starter på

Hva med en smart hjemmelaget mini-hverdagsburger?
Nå sexy servert en lørdag kveld mens ungene er hos besteforeldrene... Sjekk metoden på vår blogg.

 

 

 

 

 

 

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.

Hverdagskurs starter  kl 18. Lørdagskurs starter kl 12.

Meld deg på Hverdagsretter  kr. 1.350,-


Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. 
Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.
Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.
I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.