Italiensk matkurs
Det italienske kjøkken er ujålete, usnobbete, upretensiøst, enkelt og velsmakende.
Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia. Det vil jo ødelegge smaken helt. Her snakker vi kultur.
Det italienske begrepet antipasti handler om et utvalg av mat (en enhet kalles antipasto) satt sammen til en anretting med anipasti. Til tross for at man tenker på antipasti som en forrett foran hovedretten. Er det også mulig å spise dette som en hel hovedrett. Enkle småretter, raske å tilberede.
Lær mer om maten fra vår europeiske matkulturs vugge. Meld deg på det italienske matkurset. På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke med italienske viner utvalgt av vår sommelier til måltidet Dette kan bestilles og forhåndsbetales i sammenheng med påmeldingen. Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Les om våre smitteverntiltak her
|
Meld deg på Italiensk matkurs kr. 1 390,- |
|
|
