I sommer holder vi åpent for deg som har #Osloferie.

Det italienske kjøkken er ujålete, usnobbete, upretensiøst, enkelt og velsmakende.

Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia. Det vil jo ødelegge smaken helt. Her snakker vi kultur.

 

Det italienske begrepet antipasti handler om et utvalg av mat (en enhet kalles antipasto) satt sammen til en anretting med anipasti.   Til tross for at man tenker på antipasti som en forrett foran hovedretten. Er det også mulig å spise dette som en hel hovedrett. Enkle småretter, raske å tilberede.


Kursmenyen inneholder blant annet: Aubergine med mozzarella, risotto med sopp, petto di Pollo eller kyllingrullade fylt med skinke og Mascarpone og hjemmelaget pasta. Det lages salat på blomstergrønnsaker, det lages et utvalg med forskjellige typer med pesto og det lages «Gratin di frutti di bosco allo zabaione».

Lær mer om maten fra vår europeiske matkulturs vugge. Meld deg på det italienske matkurset.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.

På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke med  italienske viner utvalgt av vår sommelier til måltidet  Dette kan bestilles og forhåndsbetales i sammenheng med påmeldingen.
Vi har alle rettigheter.
I sommer fra 1. juli til 12- august starter hverdagskurs kl 12:00
ellers i året starter hverdagskurs kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.og holdes i våre lokaler i Stockholmgata 8.
Vår ankomstbar åpner en time før.


Gavekortet blir tilsendt på epost.

Meld deg på Italiensk matkurs kr. 1 390,-