Indisk mat er deilig smakfullt og passe sunt.

På dette kurset får deltagerne skjerpet matkompetansen med et utvalg klassiske indiske retter. Kursdeltagerne vil jobbe med krydder, urter og belgfrukter. Det jobbes med fugl, fisk, lam og yoghurt. Det er fokus på balanse i smakene, hvordan man demper det sterke med det milde og ivaretar råvarenes opprinnelige smak, selv om svetten pipler i pannen.  

Hva vil vi lage? På menyen står et utvalg retter, dipper og leskende drikker. 

Det lages raita, chutney, dahl, pakora, tandoori, pasanda, vindaloo, chapati og selvfølgelig både salt og søt lassi.

Liker du godt krydret mat, liker du dette kurset!
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Hverdagskurs starter  kl 18. Lørdagskurs starter kl 12.

Meld deg på Indisk matkurs kr. 1 390,-