Indisk mat er deilig smakfullt og passe sunt.

I sommer holder vi åpent for deg som har #Osloferie.

På dette kurset får deltagerne skjerpet matkompetansen med et utvalg klassiske indiske retter. Kursdeltagerne vil jobbe med krydder, urter og belgfrukter. Det jobbes med fugl, fisk, lam og yoghurt. Det er fokus på balanse i smakene, hvordan man demper det sterke med det milde og ivaretar råvarenes opprinnelige smak, selv om svetten pipler i pannen.  

Hva vil vi lage? På menyen står et utvalg retter, dipper og leskende drikker. 

Det lages raita, chutney, dahl, pakora, tandoori, pasanda, vindaloo, chapati og selvfølgelig både salt og søt lassi.

Liker du godt krydret mat, liker du dette kurset!
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.

 I sommer fra 1. juli til 12- august  går hverdagskurs kl 12:00
 ellers  i året starter Hverdagskurs  kl 18 og Lørdagskurs starter kl 12.


Gavekortet blir tilsendt på epost.

Meld deg på Indisk matkurs kr. 1 390,-