Grille - grille - grille !

Grillkurs

Å grille er livet, spesielt sommerkveld med gode venner.

Et raskt googlesøk på grilling forteller oss at vi på matkurs.no har en annen tilnærming til grilling en de fleste andre oppskriftsleverandører.

Kokker har erfaring med å grille både «fremover» og «bakover». På vårt grillkurs lærer man å grille «bakover». Vi begynner ved det steget der de fleste avslutter grillingen. Vi griller baklengs. Vi mener at denne metoden gjør det enklere å servere saftig kjøtt.

Vår empiri (skrevet uten ironi) forteller oss at forskjellige råvarer har ulike egenskaper. Derfor blir resultatet best om metodene vi velger er tilpasses råvarenes egenskaper. Det betyr at det også grilles fremover når det fungere best.          

På vårt grillkurs, grilles biff, burger, fugl, fisk, skaldyr, frukt og grønnsaker. Dessuten lages hjemmelaget iskrem som ikke grilles.  

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.

Vi har alle rettigheter.

Vi holder grillkurs hverdager og lørdager. Hverdager starter kursene kl. 18.  Lørdagskurs starter kl. 12.

Vi tilrettelegger for allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.

 

Les om våre smitteverntiltak her


Gavekortet blir tilsendt på epost.

Meld på til grillkurs kr. 1 495,-

På forespørsel kan vi holde dette kurset for grupper på 10 deltagere  eller mer.

Send oss en epost dersom dette er interessant å ta med vennegjengen på.

 

   
   

 
 

 

 

 

 
 
loading