Å grille gir en perfekt måte å tilbringe en hyggelig sommerkveld med gode venner.

Sesongens siste grillkurs er gjennomført, men vi kan arrangere for grupper på 8 personer elller flere. Kurs for våren 2021 er satt opp.

Grilling er sannsynligvis vår eldste tilberedningsmetode.
I boken «Modernist Cuisine» hevdes det at grilling er eldre enn den moderne menneskearten.  Den samme boken hevder at grilling er spiren til menneskelig kultur og evolusjon. Det er kanskje derfor vi elsker lukten og smaken av grillmat.



Forberedelse er nøkkelen til suksess
På kurset vil du få prøve deg på marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Du vil få prøve deg på å grille biffkjøtt, fugl, fisk og grønnsaker. På kurset testes også noen supre partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.

Neste grillfest blir som et Kinderegg, god mat, god stemning og gode venner.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.

På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke med viner utvalgt av vår sommelier til måltidet  Dette kan bestilles og forhåndsbetales i sammenheng med påmeldingen.
Vi har alle rettigheter.

Hverdagskurs  starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.
Vår ankomstbar åpner en time før.

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Les om våre smitteverntiltak her

 


Gavekortet blir tilsendt på epost.

Meld på Grillkurs kr. 1 390,-

På forespørsel kan vi holde dette kurset for grupper på 10 deltagere  eller mer.

Send oss en epost dersom dette er interessant å ta med vennegjengen på.