Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst gjennom blant annet Instagramprofilen Surdeigshimmelriket.

Hun deler også nå sin kunnskap om glutenfri surdeigsbakst.

 
   

Butikkjøpte glutenfrie brød er ofte kostbare og blir tørre fort. Glutenfrie surdeigsbrød holder seg lengre myke, metter mer enn kjøpebrød og smaker veldig godt! Har du cøliaki eller kjenner du noen som har det? Ønsker du smaken av deilig hjemmelaget glutenfri surdeigsbakst? Da er dette kurset for deg. "Glutenfri surdeig? Er ikke det vanskelig? Det har jeg ikke tid til." På dette 3 timers kurset lærer du hvordan vedlikeholde den glutenfrie surdeigstarteren og hvordan du bruker den til å bake med. Du får også en glutenfri surdeigstarter og hjelp til å sette en glutenfri surdeig, som du tar med deg hjem for å steke dagen etter. På kurset lager vi glutenfrie surdeigskjeks og du får smaksprøver på glutenfritt surdeigsbrød og glutenfrie muffins laget med surdeig.

 

NB! Kurslokalet inneholder spor av gluten."

 

Meld deg på Glutenfritt Surdeigskurs kr 1390,-