Inspirasjon,  prøvesmaking og matlagning med tang og tare

Kurset blir en god blanding av teori og praksis. Vi skal introduserer de 6 viktigste tangsortene i moderne matlagning;  sukkertare, butare, fingertare, remtang,  søl og fjærehinne. Fortelle om våre erfaringer med innhøsting av tang og tare og se på ulike former for prosessering og oppbevaring.

Vi skal se eksempler på hvordan man tilbereder tang sammen med andre råvarer, som grønnsaker, fisk og sjømat. En fin måte å oppdage tangens mange muligheter og kombinasjoner med de 5 smakene salt, surt, søtt, bittert og umami!


På workshoppen vil du lære noen enkle velsmakende retter som du lett kan lage hjemme på ditt eget kjøkken. 

Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.

Kursledere:  Zoe christiansen og Filipe Seixas fra Seaweed Foodlab

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Hverdagskurs starter  kl 18. Lørdagskurs starter kl 12.

Meld deg på Tang og tarekurs kr. 1 350,-
Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. 
Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.
Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.
I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.