På dette kurset vil Lars-Erik dele noen hemmeligheter og teknikker som gir deg grunnlaget for å kunne lage utallige slag kaker og desserter.

Vellykkede kaker og desserter er faktoren som trekker et godt måltid opp til å bli fabelaktig.

Kursleder er Kokk og konditor Lars-Erik Undrum, tidligere medlem av Det norske kokkelandslaget, og 13 års fartstid hos Pascal. Han driver i dag Villa Sole

 I dette kurset vil Lars-Erik dele noen hemmeligheter og teknikker som gir deg grunnlaget for å kunne lage utallige slag kaker og desserter.

Hva kan man lære på Dessert og kakekurs?

Flere ulike kakebunner

Mousser og kremer

Makroner

Glasurer

Temperering av sjokolade

Diverse dekor

Dette kurset passer for deg som ønsker å bli din egen «Huskonditor» og for profesjonelle kokker som ønsker å utvide sin kunnskap om desserter.

 Vi serverer et lite måltid underveis.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Hverdagskurs starter kl 17,  og har en varighet på cirka 5 timer.

Meld deg på Dessert og kakekurs kr. 1 350,-

Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. 
Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.
Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.
I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår
.