Dessert og kakekurs


 

Hva kan man lære på Dessert og kakekurs?

På dette kurset vil vi dele noen hemmeligheter og teknikker som kan gi deg grunnlaget for å kunne lage utallige kaker og desserter.

Tanken bak kurset er å gi deltagerne noen gode grunnoppskrifter innen baking og desserter. Kurset gir også noen forklaringer på hvorfor en kake kan bli perfekt en gang og ikke fult så vellykket neste gang, selv om du bruker samme oppskrift. Det finnes noen fallgruve om man arbeider med for eksempel egg. Små nyanser som har store konsekvenser for isen, moussen, kaken eller kremen.

Karamell er jo enkelt, men umulig å lage uten bitter smak. Eller?  

På kurset lages

Mousser og kremer, makroner, glasurer, kokosboller, krydret iskremparfait, marsmallows og profiterols.  
Dette kurset passer for deg som ønsker å bli din egen «Huskonditor» og for profesjonelle kokker som ønsker å utvide sin kunnskap om desserter.

Vi serverer et lite måltid underveis.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.

Lørdagskurs starter kl. 12 og hverdagskurs starter kl. 17.

OBS: Dette kurset er lengre enn de andre kursene og man må beregne å bruke ca. 5 timer.

Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet.
Les om våre smitteverntiltak her

 


Gavekortet blir tilsendt på epost.

Meld deg på Dessert og kakekurs kr. 1 495,-

   
   

 

 

 

 

loading