Baker og kokk Tore Belgum som har en bred erfaring fra kjente restauranter i  Spania og Norge har skrevet flere kokebøker deriblant  " Sjekk de Brøa!" og  "Sukkerbaker'n".

På dette kurset vil Tore dele noen hemmeligheter og teknikker som gir deg grunnlaget for å kunne lage utallige slag kaker og desserter.

Vellykkede kaker og desserter er faktoren som trekker et godt måltid opp til å bli fabelaktig

Hva kan man lære på Dessert og kakekurs?

Flere ulike kakebunner

Mousser og kremer

Makroner

Glasurer

Diverse dekor

Dette kurset passer for deg som ønsker å bli din egen «Huskonditor» og for profesjonelle kokker som ønsker å utvide sin kunnskap om desserter.

Vi serverer et lite måltid underveis.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Hverdagskurs starter kl 17,  og har en varighet på cirka 5 timer.

Meld deg på Dessert og kakekurs kr. 1 350,-

Trykk på [ Dato og sted] i påmeldingsskjemaet for å se kursdatoer med ledige plasser.