Bakekurs
På dette kurset vil vi dele noen hemmeligheter og teknikker som gir deg grunnlaget for å kunne bake velsmakende sunn og usunn bakst. Dette kurset er et 4 1/2 timers grunnleggende bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Kurset tar for seg glutenarbeid, behandling av gjær, bruk av bakepulver, hvordan man lager luftige usyret brød som chapati (brød uten hevemiddel) . Lurer du på hva du skal passe på ved elting av deigen? Hvorfor slå ned deigen når den heves? Hvorfor så lite gjær? Hvilken temperatur skal brød bakes på? Når er brødet ferdig bakt? Hvorfor skal du bake brød selv? Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi hiver oss i gang med eltinga. Dette er et praktisk kurs. Deltagerne jobber selv og blir kjent med deigene underveis. Kursholder deler erfaringer og viser teknikker. Alle får med seg god del herlige bakverk med seg hjem samt et oppskriftshefte for videreutvikling av egne bakeferdigheter. Du får låne forstykke hos oss, ta med gode sko.
Hverdagskurs starter kl 17 og lørdagskurs starter kl 12. Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet. Dette kurset passer ikke for deg med glutenallergi.
Les om våre smitteverntiltak her
og hverdagskurs starter kl 17. |
Meld deg på Bakekurs Kr 1390,- |
|
|
