Nese til hale/ Bruk hele dyret

Noen deler av dyret kan de fleste lage god mat av, men hva med resten?

Jakter du, eller får slaktedyr på kjøkkenbenken fra tid til annen. og gjerne ønsker å kunne lage god mat av alt sammen?
På dette kurset går vi gjennom hva stykningsdeler heter og hvor på dyret man finner de.
Vi gjennomgår tilberedningsmetoder som du kan benytte for å skape fantastisk mørt kjøtt av det du tidligere kvernet til kjøttdeig eller ikke har funnet ut hva du skal bruke til.

Vi gir også en innføring i pølsemaking. Kort sagt skal vi lage mat av hele dyret.

Hva lærer du?
• Under kurset vil vi gi en innføring i og ta i bruk Sous Vide teknikk og andre metoder som du kan gjøre hjemme uten at du nødvendigvis må gå til innkjøp av dyrt utstyr.
•Pølser og farser
•Du blir bedre kjent med stykningsdelene på fugl og dyr.

Du får personlig oppfølging og veiledning underveis i kurset.

Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.

Send forespørsel om firmakurs