Meksikansk Fiesta

Du kjenner kanskje meksikansk mat som et hardt "skjell" med kjøttdeig, tomatsaus og forskjellige tilbehør. “Taco-fredag” har blitt et vanlig fenomen i Norge. Men det masseproduserte produktet nordmenn flest kjenner som taco er nok like meksikansk som en Grandiosa er italiensk pizza.
På dette kurset inviterer Chef Sylvia til kjøkkenet for å vise fram ekte meksikansk husmannskost. Meksikansk mat kommer først og fremst fra hjertet.

Det er mat med masse krydder og mye smak. På kurset vil du få en innføring i en lidenskapelig og autentisk meksikansk matopplevelse,og noen hemmelige triks som ikke er å finne i boka.
La fredagstacoen bli en ekte opplevelse som bringer deg og dine gjester til Mexico, der USA og Sør-Amerika møtes.
Chef Sylvia Vavik er en evig student av meksikanske mattradisjoner.
​Som liten lærte hun først å lage mat hos bestemoren sin, helt nord i Mexico på grensen mot USA.
Senere flyttet hun med familien til Houston i Texas hvor hun vokste opp.
Hun har med andre ord “texmex” i blodet.
Nå bor hun i Norge, men hun reiser stadig tilbake til Mexico for å studere klassisk meksikansk kokkekunst.
Selv om hun nok har den viktigste delen av utdannelsen sin fra familien har hun sin formelle kokkeutdannelse fra Norge.
Hun har blant annet deltatt i - og vunnet - kokkeprogrammet Norges Grillmester i 2015.
Kurset starter klokken 12 og varer i cirka 4 timer.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.

Meld deg på hobbykurs kr. 1 295,-
Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs.  Faktura med 10 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.
Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.
I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.

 

loading