Italiensk matkurs

Det italienske kjøkken er ujålete, usnobbete, upretensiøst, enkelt og velsmakende.

Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia. Det vil jo ødelegge smaken helt. Her snakker vi kultur. 

Enkle småretter, raske å tilberede. Rå grønnsaker i fingermat-vennlige størrelser, skiver av skinke, marinerte bønner, oliven, ansjos med sitron eller carpaccio. Dessuten er man rundhåndet når det gjelder bruken av olivenolje. I Italia spiser man aldri på tom mage.

Menyen er: 
Melanzane con Mozzarella
Aubergine med mozzarella
Risotto ai Funghi
Risotto med sopp
Petto di Pollo con Pasta
Kyllingrullade, servert med Pasta
Gratin di frutti di bosco allo zabaione
Gratinerte skogsbær 

Hva kan man lære på vårt italienske matkurs?

  • Behandling av auberginer og tomater til antipasta
  • Tilberedning av risotto (uten skrik og kjefting)
  • Bearbeiding og ferdigstilling av hjemmelaget pasta
  • Tilberedning av kjøtt
  • Emulgering av sauser

 

Lær mer om maten fra vår europeiske matkulturs vugge. Meld deg på det italienske matkurset.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Kurset starter på mandager  kl 18.00 og på lørdager kl 12:00 .

 

Meld deg på hobbykurs kr. 1 295,-
Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. 
Faktura med 10 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.
Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.
I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.

 

loading