Indisk matkurs

Indisk mat er deilig smakfullt og passe sunt.

På dette kurset får deltagerne skjerpet matkompetansen med et utvalg klassiske indiske retter. Kursdeltagerne vil jobbe med krydder, urter og belgfrukter. Det jobbes med fugl, fisk, lam og yoghurt. Det er fokus på balanse i smakene, hvordan man demper det sterke med det milde og ivaretar råvarenes opprinnelige smak, selv om svetten pipler i pannen.  

Hva vil vi lage? På menyen står et utvalg retter, dipper og leskende drikker. 

Det lages raita, chutney, dahl, pakora, tandoori, pasanda, vindaloo, chapati og selvfølgelig både salt og søt lassi.

Liker du godt krydret mat, liker du dette kurset!
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.

Kurset starter på mandager  kl 18, og på lørdager kl 12.

Meld deg på hobbykurs kr. 1 295,-
Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. 
Faktura med 10 dagersbetalingsfrist kommer som lenke i epost.
Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.
I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.

 

loading