Matkurs for grupper

Matkurs med 4 retters selskapsmeny eller et uformelt delemåltid
Vi kan ta i mot små og store grupper. Vi tilpasser arrangementet etter deres behov og ønsker. Ved ankomst vil dere bli servert noe i et  glass og noe å tygge på.
Kurset starter med et kort foredrag om hvordan man lager middag til mange. Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress. Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med  enkle metoder.
Deltagerne  deles opp i lag og lager maten  sammen på hver sin kjøkkenstasjon . Rutinerte kurskokker tegner og forteller. Hvordan få en brukbar saus til å smake fantastisk?

Bli med når smakens fysiologi avsløres. Ti minutter med smakeskje og kokkens smakpalett over en sausekjele slår alltid an.
Skulle det knipe hjelper kurskokkene til. De kan utføre raske redningsaksjoner om behovet oppstår.
Når maten er klar har vi dekket opp til et festmåltid som gjerne nytes med en drikkemeny etter deres ønske.
Vi har alle rettigheter.

Minste antall for grupper er 10 deltagere.

Dere må gjerne være færre, men vi er nødt til å ta betalt for ti.
For mindre grupper er det fullt mulig å melde seg på et av våre påmeldingskurs.

Prøv vår gode Høstmeny
Tarteletter  Fylt med skogsopp, skalldyr og kylling.
***
Grillede Kamskjell
servert med beurre blanc
toppet med strimler av friterte rotgrønnsaker
***
Helstekt lammecarre
Servert med estragonsaus, dampet kål og persillesurret nypotet
***
Hjemmelaget bringebæriskrem
servert på rullekake og syltede epler

Julemeny

Salat med ovnsbakt lutefisk,
 sprøstekt bacon, sennepsvinaigrette
og lefseknekk.  
 
***
Pastinaksuppe
servert med strimler av friterte rotgrønnsaker, sprø julesvor og chilidråper.

***
Rosastekt reinsdyrplomme
Servert med kanelsaus, dampet rosenkål og sautepoteter

***
Flamberte pannekaker
med hjemmelaget vaniljeis
og marinerte appelsinfileter

 

Om dere ønsker noe mer uformelt kan vi anbefale tapaskurs, thaimat-kurs eller indisk.
Om dere er redd for søl på finstasen kan vi holde vårt populære vin og mat-kurs.
Dette er et smakskurs som ikke innebærer kjøkkentjeneste for deltagerne.
​Her får man servert 7 retter og 7 viner hvor kunnskap om og valget av vin til mat står i sentrum.
Det blir uansett det arrangementet  alle vil huske og mimre om.
En full oversikt over våre selskapsmenyer finner du her

loading