Bakekurs

Rune Kristian Elnan fra Levanger brenner  for baking og har holdt bakekurs over hele landet. Nå har han tatt seg en pause for å starte opp restauranten Familikolonial i hjembyen Levanger.

Konditor Lars-Erik Undrum  er kursleder.
Lars-Erik har 13 års fartstid hos Pascal, og er tidligere medlem av Det norske kokkelandslaget. Som kokk har han også erfaring fra Bagatelle og Le Canard.  Rune og Lars- Erik er av samme skole når det gjelder gjærbakst og surdeigsbaking og utveksler mye kunnskap seg i mellom.


Dette er 5 1/2 -timers bakekurs på en dag for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. 
Passer både for husfar som ønsker å bake ærlig brød til barna, og kokken som ønsker å gi gjestene en magisk opplevelse fra brødkurven kommer på bordet.

Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre. Og ikke minst, hvorfor man skal ligge unna "kjøpabrød":) Surdeigsbrød, lyse brød, grove brød, sunne brød, usunne brød, hvetedeig og croissant. Elting og heving, med kjempelite gjær eller surdeig.
Et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en bakeklar surdeig hjem, samt en god del herlige bakverk:)

Kurset går over en dag, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr. 
Vi kommer også til å få bakt litt i vedfyrt steinovn.

Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi hiver oss igang med eltinga. 
Dette kurset arrangeres sammen med Forno vedfyrte steinovner http://forno.no .
Vi vil gjerne fortelle om vedovnene på kurset, men det er  ikke en forventning om salg av ovn i enden av kurset.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
 
Ta med gode sko.
Kurset starter klokken 16:00



Meld på hobbykurs
Pris:  Kr 1500,-pr.pers/Småbarnsforeldre  Kr 1300,- pr pers

Redusert pris til småbarnsforeldre, fordi vi ønsker at kommende generasjoner skal vokse opp med duften av nybakt i huset :-)
Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. 
Faktura med 10 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.
Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der.
I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.